Transylvania College învață cum e la Pata


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Ultima săptămână a fost plină pentru noi, am avut mulți invitați care au călcat pragul Casei Radio Pata și au învățat despre cum este să trăiești în Pata Rât.

Vineri, 28 ianuarie, a avut loc prima vizită a celor de la Transylvania College în Pata Rât. Irina Oară, împreună cu patru dintre elevii TC, au venit la studioul nostru din Coastei să îi cunoască pe copiii noștri, șapte la număr. În cadrul acestei întâlniri am desfășurat o serie de activități și jocuri de cunoaștere, care ne-au făcut să înțelegem că nu suntem atât de diferiți unii de ceilalți și am descoperit chiar pasiuni comune, cum ar fi gaming-ul și social media. Atât copiii noștri, cât și elevii Transylvania College s-au arătat încântați de propunerea de ne ajuta să deschidem un cont de Tik Tok pentru Radio Pata și am stabilit că în următoarea întâlnire vom face un atelier de creație pe partea de Tik Tok și social media.

Cu ocazia acestei vizite, putem să anunțăm oficial colaborarea dintre Radio Pata și Transylvania College, care sperăm să se fructifice într-o relație de lungă durată bazată pe integrare, diversitate culturală și interacționarea nemijlocită cu zona Pata Rât în ceea ce privește activitățile desfășurate. Ne propunem să ajungem să dezvoltăm în primă fază un format radio în care copiii să citească povești pe placul lor și mai apoi să încercăm să construim o radio telenovelă cu povești din comunitate. Ne bucurăm să știm că Irina Oară și elevii TC au cunoscut potențialul copiilor din Pata Rât și întâlnirea noastră ne-a lăsat pe toți cu minim două cuvinte pe buze: „Mai vrem!”.

Data viitoare ne vedeți pe Tik Tok!

material de Anastasia Ștefan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.