Termeni și Condiții


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preambul:
Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului radiopata.ro, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donatii online, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donatiilor efectuate online pentru  FUNDAŢIA ALTART PENTRU ARTĂ ALTERNATIVĂ

 1. Cum donez:
  FUNDAŢIA ALTART PENTRU ARTĂ ALTERNATIVĂ în continuare FUNDAȚIA  acceptă donații online.
 2. Donatiile online se fac prin serviciul de procesare plati online oferit de EUPLĂTESC.EU.

Utilizatorul poate selecta valoarea in RON pe care doreste sa o doneze.
Pretul tranzactiei indicat este pretul net care va fi platit de utilizator, fara nicio taxa suplimentara.

Din acest moment sunteti redirectionati catre pagina securizata pentru finalizarea donatiei. Va sunt oferite informatiile privind tranzactia prin card, completati datele solicitate si confirmati donatia. Apoi, apare mesajul in care sunteti anuntat ca tranzactia a fost efectuata cu succes.

 1. Politica de securitate
 2. Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL.
 1. Metode de plata

Metoda de plata: card de credit/debit.
Pentru efectuarea donatiei prin card de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta.
Se  accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, donatia dumneavoastra va fi procesata imediat.

 1. Politica de returnare
  Revocarea donatiilor se efectueaza in temeiul legii, in conditiile art. 1023 Noul Cod Civil si prin solicitarea expresa epximta prin e-mail la adresa info@mnf.ro
 2. Dispute si conflicte
 3. Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Eventualele litigii, divergente sau pretentii rezultate din sau in legatura cu donatiile efectuate, vor fi solutionate prin negocieri amiabile.

Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi solutionata de instantele competente. Termeni si conditiile generale aplicate pentru donatii online sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri

 1. Dispozitii finale
 2. a. Modalitati de primire a donatiilor: intermediul Site-ului utilizatorii pot face donatii online cu ajutorul serviciului specializat in procesare plati online. donatii direct in conturile afisate in siteul radiopata.ro și prin BT PAY, pe numărul 0724510464 (Szakáts István)
 3. b. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.
 4. c. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a colectarii datelor cu caracter personal de catre FUNDATIA, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Continutul site-ului radiopata.roo nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a FUNDATIEI. FUNDATIA nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe radiopata.ro. FUNDATIA isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul radiopata.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. FUNDATIA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.