Rolul femeii în societate


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Tema „Femeia” continuă în cadrul rubricii rOmul dintre noi și săptămâna aceasta. Reporterii Radio Pata au fost din nou pe teren să afle care este rolul femeii în societate, din perspectiva membrelor comunităților din Pata Rât.

Ascultă interviurile și află ce responsabilități au femeile din Pata Rât, cum se raportează ele la rolul de mamă și soție, cât de importantă este educația pentru o femeie și cum apreciază munca pe care o depun acasă, dar și la locul de muncă.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.