RADIO PATA VĂ UREAZĂ O PRIMĂVARĂ CU IUBIRE!

Martie este luna internațională a femeii, iar Radio Pata dedică întreaga lună femeilor de lângă noi, în semn de apreciere, respect și recunoștință!

La început de lună, rubrica rOmul dintre noi a început cu Femeia aduce primăvara, o ediție specială dedicată doamnelor și domnișoarelor din Pata Rât, care ne-au spus ce înseamnă pentru ele să fie femei, mame, soții, ce le face fericite și ce visuri au.

Pentru că poveștile lor sunt prețioase, le-am rugat să ne ajute să le transformăm în cadouri de 1 martie pentru mamele, soțiile, bunicile, fetele și fetițele din Pata Rât. Săptămâna trecută, șapte perechi de mâini harnice și iubitoare au pregătit mărțișoare personalizate Radio Pata, care să le ducă cele șapte voci unice în toate comunitățile din Pata Rât.

Mărțișoarele asamblate cu grijă la sediul Radio Pata au fost oferite de 1 martie de către crainicul nostru, Alex „Pepe” Fechete, împreună cu o urare caldă de bine fetelor și femeilor din Coastei, Dallas, Cantonului, Rampă.  De la mic la mare, doamnele și domnișoarele au fost plăcut surprinse de vizită și au spus ca nu se așteptau ca cineva să meargă în comunitate și să le ducă mărțișoare.

Radio Pata vă urează o primăvară cu iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.