PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 9 CU LINDA ZSIGA


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În episodul nouă al emisiunii „Pepe întreabă”, Alexandru Fechete stă de vorbă cu Linda Zsiga, activistă pentru drepturile omului și dreptul la locuire, precum și reporter Radio Pata. Linda este un model pozitiv care inspiră femeile din comunitățile marginalizate din oraș pentru că a fost alături de fiecare persoană care i-a solicitat sprijinul în vederea soluționării unor probleme diverse: evacuări forțate, cazuri de discriminare și rasism etc.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.
Linda Claudia Zsiga

.Linda Claudia Zsiga este activistă pentru drepturile omului și dreptul la locuire. Colaboratoare a mișcării Căși Sociale Acum, militează pentru accesul oamenilor din Pata Rât la o locuință decentă. A contribuit la diverse proiecte sociale care s-au desfășurat în zona Pata Rât și a colaborat cu mai multe publicații și media, primind diferite distincții pentru munca și implicarea în lupta pentru drepturile omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.