Pepe întreabă | episodul 7 cu Valer Hoca


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Rubrica Pepe întreabă a ajuns la episodul șapte, în care Alex „Pepe” Fechete stă de vorbă cu Valer Hoca, consilier pentru romi în cadrul Instituției Prefectului – Județul Cluj.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Valer este un exemplu pozitiv pentru tinerii din Pata Rât pentru că a fost perseverent și, în ciuda condițiilor nefavorabile, și-a finalizat studiile superioare și a dorit să fie implicat și să contribuie la educația copiilor din comunitățile din Pata Rât. A lucrat ca învățător și profesor în cadrul proiectului Pata Cluj și este membru în Asociația Studenților Romi din Cluj-Napoca din anul 2009. De asemenea, de-a lungul timpului, a participat la numeroase conferințe și proiecte care vizează incluziunea socială a romilor la nivel local, național și internațional.

Valer Nicolae Hoca

Hoca Valer Nicolae a absolvit Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj în anul 2013. Este absolvent al masterului „Instituții de Drept Privat” în anul 2016. A lucrat ca învățător și profesor de limba romani în cadrul ISJ Cluj, și ca educator la Grădinița Mămăruță din Cluj Napoca, cu punctul de lucru în zona Pata Rât. Din 2017 este consilier pentru romi în cadrul Instituției Prefectului – Județul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.