PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 6 CU ELENA GRETA


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu episodul șase, în care Alexandru Fechete stă de vorbă cu Rita, pe numele adevărat Elena Greta, președinta Asociației Comunitare a Romilor din Coastei și facilitator comunitar Radio Pata.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Elena Greta, sau Rita, cum este cunoscută în comunitate, este activistă și luptă pentru drepturile romilor, pentru accesul la educație și locuire decentă al persoanelor din medii defavorizate. Rita este un model pozitiv pentru fetele și femeile din Pata Rât pentru că este perseverentă, implicată și solidară cu persoanele cu care interacționează și pe care le reprezintă.

Elena Greta este președinta Asociației Comunitare a Romilor din Coastei, funcție pe care o ocupă din anul 2012, și facilitator comunitar Radio Pata. De-a lungul timpului, a colaborat cu diferite instituții publice și ONG-uri pentru a facilita implementarea proiectelor în zonele marginalizate și a contribuit la procesul de conștientizare cu privire la problemele romilor din oraș. De asemenea, a oferit sprijin pentru desfășurarea diferitelor activități educative și recreative cu tineri, adolescenți și copiii din Pata Rât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.