PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 5 CU Maria S.


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În episodul cinci al emisiunii „Pepe întreabă”, Alexandru Fechete stă de vorbă cu Maria S., asistentă socială care activează din anul 2008 în domeniul violenței domestice, cu experiență de peste 10 ani în sprijinirea victimelor, dar și în prevenirea fenomenului.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Coordonatoarea Centrului Metropolitan de Consiliere pentru victimele violenței domestice, Maria reprezintă un model de emancipare și un exemplu pozitiv pentru femeile din comunitățile marginalizate din Pata Rât, fiind empatică și atentă la nevoile femeilor aflate în situații de abuz. De câte ori a interacționat cu cliente din Pata Rât a dat dovadă de discreție, inspirând încredere femeilor cu care lucrează.

Este o mare responsabilitate dar și o onoare pentru mine să pot lucra în domeniu. Este rolul nostru, al fiecăruia, să luptăm pentru o lume fără violență, în care drepturile femeilor sunt respectate.

Maria S.

One Reply to “PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 5 CU Maria S.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.