PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 4 CU Florin Tala

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu episodul patru, în care Alexandru Fechete stă de vorbă cu Florin Tala, mediator școlar cu aproape douăzeci de ani de experiență.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Florin Tala este un model pozitiv pentru copiii și tinerii adolescenți din comunitățile de la Pata Rât, pentru că a dat dovadă de implicare, empatie și seriozitate de fiecare dată când a interacționat cu oamenii din comunitate. În ciuda greutăților întâmpinate, Florin și-a terminat studiile și lucrează ca mediator școlar, face această meserie de aproape douăzeci de ani. În același timp, s-a implicat în diverse acțiuni de voluntariat și proiecte care au avut scopul de a preveni abandonul școlar, de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța educației și de a încuraja participarea în mod regulat la cursurile școlare.

Florin Tala

Din 2005, Florin Tala ocupă funcția de mediator școlar, principalele lui obiective fiind crearea unei legături între școală și familie, înscrierea și menținerea elevilor romi la cursuri, eliminarea oricăror forme de segregare atât în școală, cât și în comunitate, și reducerea abandonului școlar. De-a lungul timpului, a colaborat cu diverse ONG-uri locale și internaționale, cu autoritățile locale și diverși sponsori, pentru a sprijini material și financiar elevii cu care lucrează și familiile acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.