PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 3 CU CARMEN PUSTAI


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu episodul trei, în care Alexandru Fechete stă de vorbă cu doamna Carmen Pustai, mediator sanitar.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Carmen Pustai este percepută ca un exemplu pozitiv în rândul femeilor din comunitatea romă, deoarece cunoaște importanța păstrării confidențialității cu privire la diagnosticul beneficiarilor, este empatică, perseverentă și tot timpul atentă la nevoile persoanelor cu care interacționează. De asemenea, doamna Carmen este respectată pentru că își îndeplinește sarcinile de serviciu eficient și în mod exemplar. De-a lungul timpului a înscris sute de persoane la medicul de familie și a facilitat accesul la tratament și la servicii medicale de specialitate persoanelor vulnerabile care locuiesc în diferite zone marginalizate ale orașului.

Carmen Pustai este Mediator sanitar în cadrul Direcției de Asistență Socială și Medicală din Cluj-Napoca (DASM). Vreme de 20 de ani, Carmen a facilitat accesul persoanelor vulnerabile la diverse servicii medico-sociale de calitate. Deasemenea, a sprijinit comunicarea și a consolidat relația beneficiarilor cu instituţiile publice şi private, respectiv primării, direcţii de sănătate publică şi organizaţii nonguvernamentale acreditate ca furnizori de servicii sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.