Pepe întreabă | episodul 21 cu Isidor „Mișu” Vereș


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Săptămâna aceasta, invitatul lui Pepe este Isidor Vereș, unul din liderii comunității Cantonului. Mișu, așa cum este cunoscut de locuitorii din Pata Rât, este un exemplu pozitiv pentru tinerii și adolescenții din Cantonului pentru că s-a implicat în desfășurarea activităților religioase pentru prevenirea abandonului școlar și a consumului de substanțe interzise.

Isidor „Mișu” Vereș

Isidor „Mișu” Vereș, unul dintre liderii din comunitatea Cantonului din Pata Rât, este membru și cântăreț la Biserica penticostală din comunitate, precum și activist pentru dreptul la locuire. Participă activ la proteste, mitinguri și acțiuni stradale ce vizează dreptul la locuire și oprirea evacuărilor forțate.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.