PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 20 CU MIHAELA BERKE


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Invitata lui Alex „Pepe” Fechete în episodul 20 al seriei Pepe Întreabă este Mihaela Berke, facilitator comunitar în Pata Rât. Mihaela are 34 de ani și de câteva luni face, pentru prima dată în viață ei, ceva de care este nu doar încântată, ci și mândră: activități cu copiii din cele patru comunități de romi de lângă Cluj, din problematica zonă Pata Rât.

Mihaela Berke

„Mai întâi povestim cu ei, să aflăm ce le-ar plăcea să facă, unde le-ar plăcea să meargă. Pe urmă organizăm ieșirea și vorbim cu părinții, să-și dea acordul să-i luăm. Și pe urmă ieșim. Nu este greu să organizezi ceva nou pentru ei, indiferent că e vorba despre o vizită la mall sau de o drumeție la pădure – copiii de la Pata Rât nu prea ies din comunitate.”

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.