Pepe întreabă | episodul 2 cu Părintele Gelu


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu episodul doi, în care invitatul lui Alexandru Fechete este Părintele Gelu Petru Săvărășan.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Prin conduita sa, Părintele Gelu este un exemplu pozitiv în rândul oamenilor din comunitate, sprijinind și oferind suport moral și spiritual celor aflați în nevoie. Părintele Gelu nu primește bani pentru ceremoniile religioase. A săvârșit peste 300 de botezuri și zeci de înmormântări în numele Domnului, fără a cere nimic în schimb. În plus, a oferit în repetate rânduri ajutor financiar celor mai vulnerabile persoane din comunitate. Din 2015 până în prezent a desfășurat diferite activități pentru copii și adolescenți, excursii și drumeții la munte, precum și activități extrașcolare.

Părintele Gelu

Gelu Petru Săvărășan este profesor de religie și preot ortodox. În anul 2015 a desfășurat o strângere de fonduri pentru a construi prima biserică ortodoxă de la Pata Rât. A contribuit exemplar la construirea Parohiei misionare „Sfântul Moise Arapul” din comunitatea Coastei și la construirea bisericii „Sfântul Gheorghe” din comunitatea Dallas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.