PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 16 CU SILVIU ZSIGA


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În episodul șaisprezece al emisiunii Pepe întreabă, Alex „Pepe” Fechete stă de vorbă cu Silviu Zsiga, activist pentru dreptul la locuire și reporter Radio Pata.

Silviu Zsiga

Silviu Zsiga a fost voluntar în cadrul Asociației Comunitare a Romilor din Coastei și a participat la diverse activități din cadrul proiectelor desfășurate în zona Pat Rât. În continuare participă activ la proteste, mitinguri și acțiuni stradale ce vizează dreptul la locuire și oprirea evacuărilor forțate. Silviu este un exemplu pozitiv pentru tinerii și adolescenții din Pata Rât pentru că s-a implicat în desfășurarea activităților pentru prevenirea abandonului școlar și a consumului de substanțe.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.