PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 14 CU ROBERT ISZTOICA


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu un nou episod, în care Alexandru Fechete stă de vorbă cu Robert Isztoica, student și membru fondator al unei asociații dedicate sprijinirii copiilor instituționalizați.

Robert este un exemplu pozitiv, implicat și dedicat cauzei pentru care militează. În timpul liber, prestează muncă de voluntariat în diverse proiecte sociale pentru copii și tineri care provin din centrele de plasament.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.
Robert Isztoica

Robert Isztoica este student la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și fondatorul asociației APICI (Asociația „Prioritatea Întrajutorării Copilului Instituționalizat”).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.