PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 12 CU LUCAS Z.


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În luna copiilor, rubrica Pepe întreabă îi aduce în prim plan pe cei mai mici locuitori din Pata Rât, care merită atât aprecierea copiilor, cât și a adulților din jur. Invitatul episodului 12 este Lucas Z., elev în clasa a patra și membru al comunității Coastei.

Lucas Z.

Lucas Z. este elev în clasa a patra, are 11 ani și este pasionat de jocuri online pe consola de playstation. Îi plac animalele, fotbalul și compania copiilor cuminți. Lucas locuiește împreună cu părinții în Pata Rât, în comunitatea Coastei, și își dorește mult să plece din acea zonă și să locuiască altundeva, unde nu există gunoaie și hoți.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.