PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 11 CU FLORIN STANCU


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În episodul unsprezece al emisiunii „Pepe întreabă”, Alexandru Fechete stă de vorbă cu Florin Stancu, director și membru fondator al Asociației Comunitare a Romilor din Coastei.

Florin este un model pozitiv pentru copiii și tinerii adolescenți din comunitățile din Pata Rât, pentru s-a implicat activ în lupta pentru drepturile romilor încă din anul 2010, participând la diverse acțiuni civice menite sa crească gradul de conștientizare cu privire la situația locativă a persoanelor care locuiesc în medii defavorizate.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.
Florin Stancu

Florin Stancu este unul dintre liderii comunității Coastei din Pata Rât, precum și director și membru fondator al Asociației Comunitare a Romilor din Coastei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.