PEPE ÎNTREABĂ | EPISODUL 10 CU MIHAI CIORBĂ


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Seria emisiunilor „Pepe întreabă” continuă cu episodul zece, în care Alexandru Fechete stă de vorbă cu Mihai Ciorbă, pastor penticostal și unul dintre liderii marcanți din comunitatea Dallas. Mihai este un model pozitiv pentru copiii și tinerii adolescenți din comunitățile din Pata Rât, pentru că și-a asumat responsabilitatea de a oferi îndrumare spirituală și de a ajuta oamenii șă-si descopere abilitățile de schimbare și dezvoltare personală.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.
Mihai Ciorbă

Mihai Ciorbă este pastor penticostal și unul dintre liderii marcanți din comunitatea Dallas. Vreme de 25 ani s-a implicat activ în munca comunitară și a colaborat cu diferite organizații și instituții publice care au derulat proiecte în Pata Rât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.