Pepe întreabă | episodul 1 cu Laczkó Levente


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Alexandru Fechete, crainicul Radio Pata își face debutul în radio cu primul episod al seriei de emisiuni „Pepe întreabă”. Cunoscut drept Pepe în comunitate, Alexandru Fechete este un cunoscut activist și lucrător social din Cluj-Napoca. De-a lungul timpului, a fost implicat în diverse proiecte sociale, culturale și sportive și militează pentru desegregarea zonei marginalizate Pata Rât și pentru dreptul la locuire decentă al comunităților relocate forțat în zonă.

Emisiunea „Pepe întreabă” are scopul de a promova personalități capabile să transmită ascultătorilor dorința de îmbunătățire constantă de sine. Invitații ideali sunt mentori care pot să inspire respect, bunătate, spirit de fair play și disciplină.

Prima emisiune îl are ca invitat pe Levi, Laczkó Levente, pentru că este un model pozitiv care are abilitatea de a-i inspira și încuraja pe cei cu care interacționează, precum tinerii si copiii din Pata Rât. Timp de doi ani a predat arte marțiale și tehnici de autoapărare unui număr de aproximativ 20 de copii din comunitățile din Pata Rât.

Levi

Laczkó Levente este antrenor de arte marțiale, deține două trese (dani) în jiu-jitsu și kyokusyn budokai. Vreme de 25 de ani a studiat diverse discipline sportive de contact, cum ar fi Muay Thai, Tae Kwon do, Karate, box, kickbox.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.