FEMEIA ADUCE PRIMĂVARA


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Primăvara readuce viața în natură, așa cum și femeia dă viață și are grijă ca ea să înflorească în oameni frumoși. Rubrica rOmul dintre noi întâmpină primăvara cu o ediție specială de 1 martie și dedică întreaga lună vocilor femeilor. De 1 martie, femeile din Pata Rât ne-au spus ce înseamnă pentru ele să fie femei, mame, soții, ce le face fericite și ce visuri au, iar povestea lor este mărțișorul nostru pentru voi.

Radio Pata vă urează o primăvară cu iubire!

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate.