O GHEARĂ DE AJUTOR | TEATRU RADIOFONIC DE LA MINIREACTOR


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Săptămâna aceasta, Povestea de Seară vine de la prietenii noștri de la MiniREACTOR, sub forma unei piese de teatru radiofonic – „O gheară de ajutor” de Carla, o fetiță de 12 ani și mama ei, Liana.

MiniREACTOR este un teatru independent pentru copii din Cluj, care funcționează regulat, cu stagiuni anuale și un program lunar. Activează ca platforma dedicată publicului foarte tânăr din cadrul spațiului cultural Reactor de creație și experiment din Cluj. De la înființarea din 2014, MiniREACTOR a produs spectacole de teatru pentru copii, numeroase ateliere și alte evenimente dedicate, și a participat la festivaluri de profil din țară și din străinătate, consolidându-și poziția și câștigând un public tot mai numeros. Programul cultural urmărit de MiniREACTOR este unul de inovație și experiment în domeniul teatrului pentru copii, susținând de asemenea accesul la cultură și integrarea socială a copiilor care provin din medii dezavantajate.

Mai multe informații pe pagina de Facebook MiniREACTOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.