MAMĂ SUB 18 ANI


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Sfârșitul lunii martie marchează și finalul seriei de interviuri rOmul dintre noi dedicate femeilor din Pata Rât, cu ultimul subiect abordat în cadrul temei „Femeia” — situația mamelor minore din comunitățile din Pata.

Ascultă interviurile și află cum privesc ele maternitatea, ce părere au despre educația sexuală, dacă o consideră importantă pentru tinerele care își încep viața sexuală devreme, dar și cum sunt sprijinite tinerele mămici după ce aduc pe lume primul copil.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.