LOCUL MEU DE MUNCĂ


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Luna muncii se sărbătorește și la Radio Pata, unde celebrăm toate tipurile de muncă. În seria rOmul dintre noi de luna aceasta vă amintim un lucru, deseori uitat și îngropat sub stereotipiile rasiste, anume că: romii muncesc. Da, ați auzit bine! Romii muncesc și vor să muncească!

Linda și Silviu Zsiga au adunat poveștile oamenilor din Pata Rât, Meșterul Manole și Stephenson, povești care ne învață despre experiența muncii în Pata Rât și greutățile din afara lui.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.