JURNAL DE PATA RÂT | 30.05.2023


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Magie pentru copiii din Pata Rât

 Duminică, 28 mai în Pata Rât a sosit un grup de magicieni veniți din Franța, care le-au oferit copiilor momente de neuitat, prezentându-le câteva trucuri și iluzii interesante.

Copiii au fost fascinați de ceea ce au văzut la magicieni și au încercat să înțeleagă cum e posibil ca aceștia să transforme o bilă mare în mai multe biluțe mici sau cum pot să aducă ninsoarea folosindu-se doar de o panglică și un evantai.

2. Botez pentru 6 persoane din Dallas

Duminica trecută, în data de 28 mai, la inițiativa Bisericii penticostale Eben-Ezer, mai multe persoane din comunitatea Dallas au participat la ceremonia de Botez, câțiva dintre aceștia alegând să se boteze chiar atunci, în fața și alături de prieteni și familie.

3. Rămas-bun, Pata Rât!

O dată cu semnarea contractelor pentru noile locuințe, trei familii din comunitatea Coastei au reușit să se mute deja în noile lor apartamente și și-au luat rămas bun de la prietenii și familia pe care îi lasă în Pata Rât. Pregătirile pentru mutare continuă și pentru restul familiilor care au primit locuințe noi și care așteaptă cu nerăbdare să facă pasul cel mare și să plece din Pata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.