JURNAL DE PATA RÂT | 24.11.2022


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Proiecții de film pentru copiii din Pata Rât

În ultima săptămână, la Casa Radio Pata au avut loc proiecții de film, dedicate copiilor din comunitate. Cei mici s-au bucurat să cunoască personajele celor două părți ale filmului „Cronicile Crăciunului” și să urmărească aventurile lui Kate și Teddy Pierce în căutarea lui Moș Crăciun.

În total, 13 copii din Pata Rât s-au bucurat de proiecții și fiecare dintre ei a declarat că abia așteaptă ca astfel de evenimente să mai fie organizate pentru ei. Aceștia au creat o atmosferă „ca la cinema” și s-au bucurat de film împreună cu un pahar de suc și o mulțime de dulciuri și snack-uri ce au contribuit la starea lor de bine de pe tot parcursul evenimentului.

2. Pregătiri pentru serbarea de Crăciun

Cum frigul a venit deja de câteva săptămâni în Pata Rât, iar postul Crăciunului doar ce a început, pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar, de data aceasta, copiii sunt mai implicați ca niciodată.

Datorită facilitatoarei comunitare, Rita Greta, aceștia vor fi starurile unei serbări de Crăciun ce se anunță a fi cu totul specială: copiii își învață rolurile, recită poezii specifice perioadei de sărbători și exersează colindele cu care ne vor încânta și pe noi, pe data de 24 Decembrie. Cei șapte fantastici care au acceptat să ia parte la serbarea de Crăciun sunt motivați ca totul să iasă ca la carte, așa că se pregătesc zilnic în casele lor, pentru a nu avea probleme la repetițiile generale și pentru a face o impresie bună în fața lui Moș Crăciun, care îi va urmări cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.