JURNAL DE PATA RÂT | 24.05.2023


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Botez și petrecere în Coastei

Sâmbăta trecută, un băiețel de șapte luni din comunitatea Coastei a fost botezat creștinește. La botezul micuțului Ayan au participat mulți membri ai comunității, care au și sărbătorit mai apoi evenimentul împreună cu familia.

Colega noastră Elena Rita Greta și una dintre vecine au pregătit bunătăți pentru toți participanții, iar petrecerea a fost una reușită! Să trăiască Ayan și să fie sănătos, alături de întreaga familie!

2. Predarea locuințelor sociale din proiectul „Pata 2”

Săptămâna trecută, beneficiarii de locuințe sociale din proiectul „Pata 2” au semnat contractele de închiriere a apartamentelor cu echipa ADI ZMC. Odată cu semnarea documentelor, fericiții chiriași au primit și cheile locuințelor, fiind liberi să se mute oricând doresc.

32 de familii sunt foarte fericite pentru că pot să înceapă o viață nouă și să le ofere un trai mai bun copiilor. Mult succes tuturor!

3. Evenimentele Radio Pata la Zilele Clujului – un succes!

Weekendul trecut au avut loc Zilele Clujului, la care Radio Pata a participat cu o serie de evenimente menite să promoveze istoria și cultura romă.

La standul Radio Pata, amenajat în Parcul Central, și în jurul acestuia, s-au petrecut:

  • Expoziția „Cunoaște Romul” – curatoriată de colegul nostru Alex „Pepe” Fechete
  • Expoziția despre evacuarea din Coastei
  • Atelierul de împletit coșuri al meșterului popular Iulian Negruță – care a fost un mare succes!
  • O serie de live-uri produse de Studioul Radio Pata
  • Marea degustare de tocană, la care au participat 30 de persoane – mâncarea a fost pregătită respectând cu sfințenie rețeta criticului culinar Pepe, care ulterior a acordat mâncării onoranta notă 8
  • Meciul de fotbal care a adus față în față opt copii din Coastei și omologii lor din Cluj, pe stadionul din satul Pata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.