JURNAL DE PATA RÂT | 21.09.2022


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Teste gratuite în Pata Rât pentru depistarea hepatitei și a virusului HIV

Caravana mobilă Dare Agency din București s-a deplasat săptămâna trecută în Pata Rât, în comunitățile Coastei și Dallas, pentru realizarea de teste rapide în vederea depistării hepatitei de tip C și B, precum și a infecției cu virusul HIV.

Toate testele au fost efectuate cu sânge din deget, iar rezultatele au fost comunicate celor testați pe loc. În cazul rezultatelor pozitive, diagnosticul urma să fie confirmat cu analize suplimentare gratuite, costurile fiind acoperite din proiectul derulat de Dare Agency.

Ne-am bucurat să aflăm că oamenii sunt sănătoși!

2. Camere de supraveghere în Coastei pentru prevenirea infracțiunilor

Locuitorii din comunitatea Coastei au decis să monteze camere de supraveghere în comunitate, pentru a preveni spargerile cu care se confruntă frecvent.

Luni, 19 septembrie, în jurul orei 3 dimineața, casa uneia dintre membrele comunității a fost spartă de hoți, în timp ce toată lumea dormea.

Din locuință a fost furată aparatură electronică în valoare de câteva mii de lei: două telefoane mobile și un PlayStation. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și Criminalistică pentru cercetarea cazului.

3. Furnizarea apei în Dallas oprită, din nou

Apa a fost din nou tăiată în comunitatea Dallas, din cauza restanțelor acumulate la plata facturilor. Întrucât aceste situații îngreunează viața oamenilor din comunitate, mai mulți locuitori s-au mobilizat pentru a găsi soluții administrative și financiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.