JURNAL DE PATA RÂT | 20.12.2022


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Colinde în Dallas la Jam Session live CO:linda Radio Pata 2022

Radio Pata a organizat joia trecută un jam session live cu colinde în biserica ortodoxă „Sfântul Gheorghe” din Dallas, pentru a înregistra CO:linda Radio Pata 2022, al cărei negativ a fost compus de Mihnea Blidariu de la Luna Amară și Ian Ursachi.

La eveniment au participat diferiți artiști și muzicieni din oraș, dar și din comunitățile de la Pata Rât. Biserica a fost neîncăpătoare pentru mulțimea de oameni adunați să participe sau să asculte colinde. O echipă de televiziune a filmat evenimentul, iar la sfârșitul programului copiii au primit cadouri și dulciuri.

Colinda co-creată anul acesta va fi lansată înainte de Crăciun, stați cu ochii pe Radio Pata! Vă dorim un Crăciun fericit și pace în suflete!

2. Cadouri de Crăciun de la Transylvania College

Tot joia trecută, la biserica ortodoxă din Dallas, elevii Transylvania College au oferit copiilor din Pata Rât cadouri de Crăciun. Cadourile au constat în 70 de perechi de încălțăminte de sezon, frumos pregătite și ambalate.

Spiridușii Transylvania College au venit însoțiți de doi profesori și au vizitat comunitatea Dallas împreună cu colegii noștri Linda și Pepe. După prezentarea comunității, elevii TC au fost însoțiți la biserică, unde au cântat câteva colinde împreună cu copiii din Pata Rât.

Părinții și copiii din comunitate transmit mulțumiri și sărbători fericite tuturor celor implicați în organizarea evenimentului.

3. 40 de copii din Pata, răsplătiți de sărbători

Săptămâna trecută, în data de 14 decembrie, 40 de copii din comunitățile Coastei, Rampă și Dallas s-au bucurat de cumpărături la un supermarket din oraș. Fiecare copil a primit 300 de lei drept răsplată pentru rezultatele bune obținute anul acesta la școală și pentru partciparea frecventă la slujbele religioase, precum și la diverse activități educaționale organizate în zonă.

Copiii au fost însoțiți la cumpărături de către un sponsor sau voluntar, iar costurile au fost suportate integral de Asociația Rotary Club, care, în colaborare cu părintele ortodox Gelu Săvărășan, a organizat acest demers caritabil. Părinții și copiii din comunitate le transmit sărbători fericite și mulțumiri pentru daruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.