JURNAL DE PATA RÂT | 05.07.2023


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. A venit vacanța!

Copiii din Pata Rât au intrat oficial în vacanță, iar vremea bună din ultima săptămână a fost prilejul perfect pentru ca aceștia să își petreacă tot timpul afară, jucându-se.

În Pata Rât, nu există un spațiu dedicat copiilor, în care aceștia să se poată juca și să își petreacă, în siguranță, timpul liber. De când a început vacanța, toți copiii ies afară, la joacă, iar râsetele lor se aud prin toată comunitatea.

Deși se distrează împreună, toți își doresc ca în Pata să aibă loc mai multe evenimente dedicate grupei lor de vârstă. Ar vrea să se uite la împreună la filme, să deseneze, să picteze, să învețe lucruri noi, să facă ore de limba engleză, să meargă la spectacole, să descopere noi jocuri și să își petreacă timpul liber într-un mod productiv și creativ.

2. Porumbel salvat de copiii din Pata Rât

Un porumbel a rămas agățat în cablurile de internet din comunitatea Coastei, nereușind să se scape prin forțele proprii. Copiii din comunitate i-au sărit în ajutor și au încercat să îl elibereze, fără să aibă însă succes. Astfel, aceștia s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul pompierilor, care au răspuns prompt și s-au deplasat imediat în comunitate.

Pompierii au eliberat porumbelul și s-au asigurat că acesta nu este rănit, iar apoi l-au lăsat să își ia zborul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.