JURIU PATA-CLUJ AVEM TALENT


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Juriul concursului Pata-Cluj Avem Talent! 2022

Andrei Dinescu

Andrei Dinescu este muzician și producător. A început cu instrumentul vioară la vârsta de patru ani, apoi a continuat studiile la Liceul de Muzică „George Enescu”. De-a lungul timpului s-a intersectat cu diverse stiluri muzicale învățând să cânte la vioară (clasică și electrică), trompetă, chitară, sitar, bass, tobe și percuție, saz (chitara saracină), theremin și diferite instrumente electronice. În prezent studiază limba rromani la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București. Este membru fondator al trupelor TEN, Zebre (rock alternativ), Steaua de Mare și IMPEX (fusion electronic-oriental-rock), formații bazate pe fuziune stilistică și colaborare inter-etnică, precum și al proiectului Taraf de IMPEX, care a adus împreună grupul IMPEX și Taraf de Caliu, formația membrilor fondatori ai celebrului Taraf de Haidouks.

Noémi Magyari

Noémi Magyari este manager cultural, responsabil financiar, expert relații publice. A fost și este implicată în mai multe proiecte culturale și sociale printre care proiectul ROMEDIN derulat de Fundația Desire, proiect care a oferit servicii socio-educaționale și a organizat mai multe activități de educație non-formală pentru copii venind din zona Pata Rât. Din 2017 până în prezent este asistent de proiect al programului Căși Sociale ACUM! Din 2011 până în prezent este manager cultural și coordonează programele și activitățile culturale, sociale și educative din cadrul Fundației Tranzit, printre care și proiectul annual Interkulti – Tabăra interculturală de creație artistică pentru copii, implicând 30 de copii între vârstele 7-13, provenind din medii diverse din punct de vedere cultural, social, etnic și lingvistic.

Valer Hoca

Valer Hoca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj în anul 2013. Este absolvent al masterului „Instituții de Drept Privat” în anul 2016. A lucrat ca învățător și profesor de limba romani în cadrul ISJ Cluj, și ca educator la Grădinița Mămăruță din Cluj Napoca, cu punctul de lucru în zona Pata Rât. Din 2017 este consilier pentru romi în cadrul Instituției Prefectului – Județul Cluj. A lucrat ca învățător și profesor în cadrul proiectului Pata Cluj și este membru în Asociația Studenților Romi din Cluj-Napoca din anul 2009. De asemenea, de-a lungul timpului, a participat la numeroase conferințe și proiecte care vizează incluziunea socială a romilor la nivel local, național și internațional.

Izabella Kasza

Izabella Kasza este psiholog, psihoterapeut și asistent social cu o vastă experiență în proiecte sociale. A lucrat atât cu copii cât și adulți din Pata Rât în cadrul diferitelor proiecte. Creatoarea metodei Cafeneaua Femeilor, cafenea psihodramatică ajunsă la peste 10 ediții, care are cu scop crearea unor întâlniri autentice și reale în rândul femeilor indiferent de pătura social din care fac parte. Pasiunile ei: munca cu copiii, dezvoltare comunitară și pe plan personal, călătoriile și drumețiile.