Întrebări frecvente


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Unde pot asculta Radio Pata?

Radio Pata nu e pe FM, ci pe streaming. Se poate prinde cu o aplicație dedicată, care în acest moment, este în dezvoltare. Primele teste le vom face în 17 decembrie. Vrei să asculți și tu? Dă-ne un mail.

Cine face Radio Pata?

Răspunsul simplu: echipa. Răspunsul adevărat: sperăm că tu. Radio Pata e un radio comunitar. Asta înseamnă că TOT, inclusiv grila de programe, conținutul emisiunilor este decis și produs de membrii comunității.

Cum ajung eu pe Radio Pata?

Ne suni la 0724510464 și ne înțelegem.

Al cui e Radio Pata?

În acest moment, proiectul este dezvoltat de Fundația AltArt, dar pe termen lung Radioul trebuie să treacă în proprietatea comunității. Cum se va întâmpla tranziția încă nu știm – vor trebui să decidă oamenii din Pata. Vor să-și facă o asociație, o cooperativă? Așa o să facem.

Din ce bani e finanțat Radio Pata?

Până în 2023, din fondurile Norway Grants. Dar încercăm să facem rost și de alte fonduri, să putem continua și după ce se termină finanțarea în curs.

Cum fac o dedicație muzicală pe Radio Pata?

Încă nu poți. Dar din decembrie vom începe să avem emisiuni la care o să poți suna și propune o dedicație.

Cât va exista Radio Pata?

Noi sperăm cât de mult. Avem fonduri să rulăm Radio Pata până în vara lui 2023. Până atunci, vom încerca să atragem alte fonduri ca să putem continua. Întreținerea radioului nu costă mult, important e să fie pe gustul comunităților și să le stârnească interesul.

Am o altă întrebare!

Scrie-ne aici.