ÎMPREUNĂ PRIN CULTURĂ


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Continuăm tema accesului la cultură cu o nouă serie de interviuri cu membri ai comunităților din Pata Rât. Constituția României, legea fundamentală a statului român, garantează tuturor minorităților naționale de pe teritoriul României dreptul la identitate culturală.

(1) Statul recunoaşte şi garantează persoanelor aparţinând minorităţilor naţionale dreptul la păstrarea, la dezvoltarea şi la exprimarea identităţii lor etnice, culturale, lingvistice şi religioase.

Constituția României, TITLUL I – Principii generale, Art. 6 – Dreptul la identitate

Ascultă interviurile și află cum se raportează locuitorii din Pata Rât la cultura romă, cum o păstrează și cum o transmit mai departe.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.