Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Prezentare de modă | Loly by Zita Moldovan


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

august 14 @ 6:00 pm 6:30 pm

Colecția Loly – haine inspirate din cultura și tradiția romilor – a fost lansată în anul 2020. „Loly” înseamnă „roșu” în romani. Culoarea roșie simbolizează puterea, viața și rezistența romilor. Elemente tradiționale precum salba au fost reinterpretate în stil romano. Printurile colecției sunt eterne, așa că în orice anotimp, epocă, pandemie, un accesoriu Loly te va pune în evidență. 

Loly by zita moldovan, nu este o ținută, este un stil, unul care îți îmbogățește sufletul, mintea și nu în ultimul rând imaginea! Hainele pe care le porți vorbesc despre tine, despre puterea ta de cunoaștere, acceptare, toleranță și empatie.

„Mă simt puternică pentru că prin creațiile mele celebrez cultura și istoria romilor.” – Zita Moldovan

În anul 2021, a fost lansată colecția de tricouri Kali – mesaje inspirate din spectacolele Giuvlipen -, dedicată actriței și co-fondatoarei Giuvlipen, Mihaela Drăgan. Kali este un manifest pentru libertatea de a fi femeie într-o societate care ne spune cum să ne îmbrăcăm și ce rol social au hainele pe care le purtăm. Este o colecție creată nu doar pentru femei, ci pentru toate persoanele care se regăsesc în spectrul feminin sau explorează feminitatea. A fi femeie e o noțiune largă și complexă, sub umbrela căreia e loc pentru toată frumusețea diversității de gen.

Kali devine o mișcare. Mișcarea în care femeile poartă tot ce își doresc ele fără să fie judecate.

Mișcarea în care hainele ne potențează strălucirea, dar nu ne definesc genul sau categoria socială din care facem parte. Dincolo de haine și de modă, suntem tot noi, puternice și reziliente, cele care într-o zi vor schimba lumea prin creativitatea și suroritatea noastră. 

Kali e următorul nivel în care moda se transformă într-un mesaj de reziliență care te seduce.

Nu e doar modă. E moștenire culturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll Up