Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert | IMPEX


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

IMPEX este ultima iterație a ideii de fuziune stilistică și colaborare inter-etnică inițiată de Andrei Dinescu în 2012. Colaborarea între muzicienii rromi și cei ne-rromi fiind încă destul de rară în România, proiectul muzical fondat de Andrei Dinescu acum 10 ani, numit „Steaua de mare” a avut acest scop de la început, de a crea un mediu evolutiv și colaborativ prin muzică, pornindu-se atunci în București o adevărată mișcare ce continuă să se dezvolte și să inspire publicul și muzicienii de astăzi. 

Toți membrii IMPEX sunt muzicieni cu vastă experiență în diverse genuri și stiluri muzicale. Andrei Dinescu, Marian „Jerry” Boacă, Pity Imecs, Attila „Darbuk” și Paul „Pepsy”, au cântat de-a lungul vremii tot felul de muzici pornind de la cea Clasică, Rock, Jazz, muzică experimentală, lăutărie clasică și modernă/contemporană (manele – Pop-ul rrom), muzică turcească și arabă. Toate acestea vin sa transmită un mesaj umanitar de îndepărtare a barierelor din societate!

august 13 @ 6:30 pm 8:00 pm

Radio Pata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll Up