Echipa


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Alexandru Fechete, crainic

Alexandru Fechete este activist și muncitor social din Cluj-Napoca. A fost implicat în diverse proiecte sociale, culturale și sportive. Militează pentru desegregarea zonei marginalizate Pata Rât și pentru dreptul la locuire decentă. A contribuit și a participat în calitate de actor și narator la diferite producții media: documentare, articole de presă, cărți, reviste, teatru.

Elena Greta, facilitator comunitar

Greta Elena este activistă pentru drepturile omului, membru fondator și președinta Asociației Comunitare a Romilor din Coastei.

Linda Zsiga, reporter

Linda Zsiga este activistă pentru drepturile omului și dreptul la locuire. Colaboratoare a mișcării Căși Sociale Acum, militează pentru accesul oamenilor din Pata Rât la o locuință decentă. A contribuit la diverse proiecte sociale care s-au desfășurat în zona Pata Rât și a colaborat cu mai multe publicații și media.

Silviu Zsiga, reporter

Silviu Zsiga a fost voluntar în cadrul Asociației Comunitare a Romilor din Coastei, a participat la diverse activități din cadrul proiectelor desfășurate în zona Pat Rât. Activist pentru dreptul la locuire, participă activ la proteste, mitinguri și acțiuni stradale ce vizează dreptul la locuire și oprirea evacuărilor forțate.

Anastasia Ștefan, director program

Anastasia Ștefan este studentă în anul 3 la regie de film în cadrul Facultății de Teatru și Film, Cluj-Napoca. În parcursul ei de a deveni regizor de film s-a intersectat atât cu teatrul, fiind în adolescență membra unei trupe de teatru tânăr, cât și cu fotografia, participând printre altele și în proiectul Compas Cultural, organizat de Bloc Zero. De aproximativ 2 ani colaborează cu Fundația AltArt pentru Artă Alternativă și consideră Radio Pata un proiect de suflet.

Cristina Bodnărescu, manager financiar

Cristina Bodnarescu este manager financiar sau coordonator de proiecte pentru diverse ONGuri din Cluj. A colaborat cu ColectivA, Fabrica de Pensule, Asociația miniMASS pentru diverse programe sau festivaluri naționale și internaționale.

Cristian Iacob, coordonator producție & logistică

Tehnician în domeniul organizării evenimentelor culturale din 2016, în prezent administrator al spațiului ZIZ – Art & Social Area, în calitate de colaborator al Federației Fabrica de Pensule.

Motto: „Nu știu”

Alexandra Preda, asistent proiect

Alexandra Preda este manager cultural și în prezent colaborează cu mai multe ONG-uri din Cluj-Napoca pentru implementarea unor proiecte culturale și sociale. De formare teatrolog, de-a lungul timpului s-a intersectat cu diverse domenii, precum artele spectacolului, management, dramaturgie, publicitate sau organizare de evenimente. Printre organizațiile și proiectele la care a lucrat se numără Asociația Colectiv A, Festivalul Temps d’Images, Fabrica de Pensule, Fundația AltArt, Cele mai frumoase cărți din România, Someș Delivery, Cinema ARTA și Centrul Cultural Clujean. 

Szakats Istvan, coordonator proiect

István Szakáts este artist, curator, producător cultural și cetățean activ din Cluj-Napoca. Este susținător al împuternicirii sociale prin cultură, artă angajată social și cetățenie activă. În calitate de artist multimedia, István a co-proiectat și realizat o serie de lucrări, printre care Samples – performance-uri mixed-reality pe tema drepturilor cetățenilor, reapropierea spațiului public, incluse în programele mai multor capitale europene ale culturii precum Istanbul, Pécs, sau Mons. A predat diverse discipline la Catedra de Cinematografie, Media și Televiziune a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea Sapientia din perioada 2005-2015. István este absolvent al Universității de Artă și Design / Foto (2003) și a Universității Babeș Bolyai / Informatică (1992).