Dume Bari | Fernando Varga


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Radio Pata lansează o nouă rubrică – 𝗗𝘂𝗺𝗲 𝗕𝗮𝗿𝗶 / 𝘝𝘰𝘳𝘣𝘦 𝘔𝘢𝘳𝘪  – al cărei prim invitat este cercetătorul Fernando Varga. Scopul rubricii Dume Bari este de a da glas unor persoane cu idei creative, vizionare, care să inspire, să ofere un imbold, un model demn de urmat și la îndemână. Prin prezentări scurte și inspiraționale venite de la persoane cu care se pot ușor identifica, ascultătorii sunt provocați să-și pună mai multe întrebări despre lumea în care trăim și despre posibilitățile sau obstacolele pe care le au.

Despre Fernando Varga:

Fernando Varga a obținut diploma de licență în științe politice (FSPAC) și un master în proiectarea cercetării și analiza datelor sociale, iar în prezent este doctorand în primul an la școala doctorală de sociologie (UBB). Din punct de vedere profesional este cercetător la Centrul pentru Studiul Democrației (CSD). Temele lui de cercetare sunt în preponderent legate de integrarea romilor, drepturile copiilor, accesul acestora la educație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.