DIN PATA RÂT – ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII | 27.07.2022


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Vacanța de vară în Pata Rât

Săptămâna trecută, colega noastră Greta Elena a stat de vorbă cu copiii școlari care locuiesc în comunitățile de la Pata Rât despre activitățile pe care aceștia le desfășoară în perioada vacanței de vară.

Greta Elena: Sunt copii care au fost la mare împreună cu familia, alții au rămas acasă, visând să plece într-o tabără de câteva zile undeva în apropierea orașului. Copiii nu au avut probleme cu bullying-ul la școală. Din păcate, câțiva au rămas corigenți, dar au promis că trec și de acest obstacol în toamnă.

Ținem pumnii strânși, mult succes la corigențele din toamnă!

2. Petrecere de majorat în Dallas

Sâmbătă trecută, a fost chef mare în comunitatea Dallas din Pata Rât.

Tineri din toate comunitățile s-au  întâlnit pentru a se distra la cel mai bengos majorat! Invitații au dansat pe ritmuri de manele până în zori zilei! Echipa Radio Pata îi transmite Andrei U. un călduros la mulți ani! 🎂🎉

3. Lănțișor dispărut în Coastei

Duminică, în data de 24 Iulie, în comunitatea Coastei a fost furat un lănțișor de aur în valoare de câteva sute de lei. Nu se cunosc exact circumstanțele în care lanțul de aur a fost furat de la gâtul fetiței de patru ani, însă vecinii și rudele bănuiesc că lanțul a dispărut în timp ce micuța se juca în fața locuinței împreună cu alți copii mai mari. Aceștia sunt convinși de faptul că unul dintre copiii mai mari ar fi comis fapta rușinoasă și au solicitat un echipaj de Poliție pentru a efectua mai multe cercetări la fața locului.

Material de Alexandru Fechete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.