DIN PATA RÂT – ȘTIRILE SĂPTĂMÂNII | 16.01.2022


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

1. Politia și mascați de la trupele speciale au înconjurat comunitatea Coastei din Pata Rât

Joi, 13 Ianuarie la ora 6:30 dimineața, Costel, locuitor al zonei, a ieșit din locuință ca să meargă la muncă. Pe stradă a fost întâmpinat de un polițist care i-a cerut să se legitimeze. Costel s-a conformat și a dat buletinul la control. După ce a fost legitimat a fost întrebat dacă îi cunoaște pe suspecții căutați de Poliție. Costel a răspuns că nu și că este sigur că suspecții nu locuiesc în comunitatea Coastei. Echipajele de Poliție au plecat la scurt timp în altă comunitate din Pata Rât, de unde au ridicat două persoane suspecte de fapte antisociale. Costel a plecat liniștit la muncă, mormăind pe sub mustață:

La cât de des vin ăștia în comunitate, nu-mi mai pun alarma să sune dimineața!

2. Fotbal în deplasare

În fiecare weekend, adolescenți și adulți din comunitățile din Pata Rât se deplasează în diverse locuri din oraș pentru a juca fotbal. Săptămâna aceasta juniorii au avut deplasare în Dezmir, iar seniorii au avut meci la baza sportivă din Someșeni. Juniorii din comunitatea Coastei au câștigat meciul cu adversarii din Dezmir, iar seniorii au făcut, ca de obicei, remiză.

Kennedy, fotbalist senior echipa Coastei:

O fost gol, am văzut io’! Ăia tot timpul ciolesc, oricum noi am câștigat!

3. S-a încheiat perioada de depunere a contestațiilor privind acordarea locuințelor sociale

În perioada 20.12.2021 – 14.01.2022 s-au putut depune contestații cu privire la punctarea dosarelor pentru locuințe sociale din cadrul proiectului Pata 2. Contestațiile s-au putut depune fizic la biroul de pe strada Zrinyi Miklos sau în Dallas la unitatea mobilă, precum și online, prin email. Proiectul Pata 2 este derulat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj și finanțat prin Programul Dezvoltare Locală și Granturile Norvegiene 2014-2021. În cadrul proiectului vor fi achiziționate un număr de minim 30 de locuințe sociale în Cluj-Napoca și în localitățile limitrofe.

material de Alexandru Fechete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.