Despre: Tineri


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Emisunea Made in Pata Rât. Cu și despre Tinerii din Pata Rât, vrea să îi pună în prim plan pe tinerii din comunitatea Pata, însemnând copii, adolescenți și proaspăt adulți.

Emisiunea cuprinde mai multe rubrici, printre care și copilăria în Pata, educație, familie, planuri de viitor și rubrica Pata-Primar, în care tinerii sunt încurajați să propună idei pentru a schimba viața din Pata Rât în bine.

În primul rând Made in Pata Rât se învârte în jurul tematicii de educație, în care tinerii povestesc experiența lor cu sistemul educațional, discriminarea cu care s-au confruntat și cum le-a influențat asta parcursul școlar.

La rubrica Pata-Primar dezbatem împreună de ce Pata Rât este așa cum este și ce soluții pe termen scurt și lung se pot găsi pentru a îmbunătății traiul de zi cu zi al comunității. Dacă ai între 5-27 de ani, vino la noi la emisiune, tu ești viitorul Pata!