Cum faci o dedicație?


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Vrei să îi dedici poftei inimii tale cea mai la corason manea sau dușmanului tău cea mai cu valoare manea ca să îi arăți că tu ești șeful la cultură? Vrei să știe vecinii tăi că buzunarul tău vorbește orice limbă își dorește? Poate ți-a tras țeapă un prieten și vrei să îi spui că ai băgat două ziare motol în buzunare sau poate doar vrei să îți asculți maneaua preferată la radio.

Dacă vrei băutura, băutura și manele, tu vii cu băutura, noi ne ocupăm de manele! Dă un mesaj SMS la numărul de telefon 0759 336 397 cu TITLUL PIESEI, NUMELE TĂU, cui vrei să dedici piesa și dacă vrea sufletul TEXTUL (dedicație amoroasă, prietenoasă, dușmanoasă), care o să intre pe radio împreună cu melodia.

Atenție! Pentru că știm că toți ascultătorii noștri sunt regi și regine, prințese și prințișori și se comportă ca atare, nu acceptăm dedicații cu limbaj licențios sau care incita la violență!

P.S. Nu abuza de numărul de telefon că nici ție nu-ți place să-ți sune telefonul când bagi un somn sau o siesta cu băieții.