CULTURA-I PENTRU TOȚI


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

În luna iulie, rubrica rOmul dintre noi abordează o nouă temă – Accesul la cultură. Acest drept fundamental al omului este garantat prin Constituție tuturor cetățenilor României, fiind inclus în sfera drepturilor și libertăților fundamentale, în acord cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului.

Ascultă interviurile și află în ce condiții au locuitorii din Pata Rât acces la cultură și ce înseamnă cultura pentru ei.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.