CONDIȚII DE MUNCĂ


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Săptămâna aceasta, reporterii Radio Pata au stat din nou de vorbă cu locuitorii din Pata Rât despre muncă, concentrându-se pe condițiile în care aceștia muncesc. Câte ore lucrează pe zi? Le sunt respectate drepturile la locul de muncă? Sunt mulțumiți de relațiile pe care le au cu angajatorul și colegii?

Ascultă interviurile și află care sunt problemele cu care se confruntă la serviciu, ce nevoi au și în ce măsură sunt îndeplinite, precum și ce și-ar dori să fie diferit.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.