Bullying


Warning: Undefined array key "replace_iframe_tags" in /home/sectcl/public_html/radiopata/wp-content/plugins/advanced-iframe/advanced-iframe.php on line 1052

Săptămâna aceasta, reporterii Radio Pata au stat de vorbă cu mai mulți copii și adolescenți din comunitățile din Pata Rât despre bullying, un fenomen cu efecte negative serioase, despre care începe să se vorbească din ce în ce mai mult și în România. Bullying-ul, sau hărțuirea, este o formă de comportament agresiv, în care victima este intimidată, umilită sau persecutată, fizic sau verbal, de către un agresor sau un grup de agresori.

Ascultă interviurile și află ce părere au copiii din Pata despre acest tip de comportament, ce experiențe au avut și ce efect au avut asupra lor situațiile în care s-au confruntat cu acest fenomen.

rOmul dintre noi este o rubrică dedicată vocii din comunitate. Ea își propune să radiografieze conștiința populară cu privire la o serie de tematici care vizează viața de zi cu zi. În această secțiune se vor aborda lunar teme diferite, precum: Familia, Educația, Sănătatea, Căsătoria, Maternitatea, Violența domestică, Consumul de droguri – unde fiecare poate să împărtășească experiența lui de viață și poveștile pe care le are în spate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.